Pirmais klientam gatavais Italdesign veidotais Nissan GT-R50 automobilis tiks demonstrēts Ženēvas autosalonā 2020.gada martā. Piegādes klientiem paredzēts uzsākt 2020.gada beigās.

GT-R50 tapis kā Nissan un Italdesign kopdarbs, lai atzīmētu abām kompānijām nozīmīgas jubilejas. Pērn Italdesign svinēja savas dibināšanas 50.gadadienu, bet šogad Nissan atzīmē 50 gadus, kopš tika uzsākta Nissan Skyline GT-R ražošana.

Jaunā superauto nosaukums jau liek manīt, ka tas tiks izgatavots ierobežotā, 50 eksemplāru skaitā. Katrs GT-R50 tiks aprīkots ar NISMO uzlabotu 3,8 litru dzinēju, kas spēs sasniegt 720 ZS (pašreiz standarta NISMO GT-R attīsta aptuveni 600 ZS).

Aptuveni pirms gada potenciālajiem klientiem tika piedāvāts reģistrēties šī ekskluzīvā modeļa iegādei. Nissan pārstāvji apgalvo, ka interese kopš tā brīža bijusi liela, tomēr vēl daži eksemplāri esot pieejami. Līdz šim GT-R asociējies ar augstas veiktspējas automobili, kas pieejams par salīdzinoši demokrātisku summu, salīdzinot ar citiem jaudīgajiem automobiļiem. GT-R50 ienāk ekskluzīvajā zonā ne tikai ar veiktspēju, aprīkojumu, dizainu un ierobežoto eksemplāru skaitu, bet arī cenu. GT-R50 sākumcena ir 990 tūkstoši EUR, kas var būtiski pieaugt, atkarībā no klienta vēlmēm sava automobiļa aprīkojumā.

Previous articleMaserati svin 5000GT 2+2 coupé 60.gadadienu.
Next articleV16 pirms 90 gadiem