Latvijas Antīko automobiļu kluba Youngtimer Rally sekcijas sezonas lielākais pasākums norisināsies 10. maijā ar Youngtimer Coffeetime 2019 salidojumu. Arī šogad tas norisināsies pie Arēnas Rīga, tādējādi atvieglojot piekļuvi gan dalībniekiem, gan skatītājiem.

Youngtimer Coffeetime mērķis sezonas sākumā sapulcēt visus esošos un potenciālos dalībniekus, interesentus un klasisko auto entuziastus kopīgā pasākumā bez sportiska piegājiena. 2019. gada pavasara Coffeetime pasākums pulcēja gandrīz 450 tehnikas vienības, šogad mums ir plāns atkal šo skaitu pārspēt.

Pasākumā ir iespēja piedalīties ar automašīnām, kuras atbilst Youngtimer Rally katalogam un motocikliem, ražotiem līdz 1990. gadam. Ja jūsu spēkrats nav šajā katalogā, bet ir vēlme piedalīties un uzskatāt, ka tas ir interesants, īpašs vai piemērots, droši piesakieties – izskatīsim individuāli.

Lai pasākums būtu vēl krāšņāks, laipni aicināti piedalīties arī klasiskie motocikli un automašīnas, kas ražotas līdz 1945. gadam.

Lūgums līdz pasākumam parupēties par sava spēkrata tehnisko un vizuālo stāvokli un spožumu!

Reģistrācija līdz 1. maijam vai līdz dalībnieku skaita limita sasniegšanai!
Ierašanās pasākuma norieses vietā no 11:00
Iepriekš reģistrējoties dalības maksa – 5 EUR no automašīnas vai motocikla.
Bez iepriekšējas reģistrācijas dalības maksa – 20 EUR no automašīnas vai motocikla.

Skatītājiem ieeja bez maksas (apmeklētāju autostāvvieta pie Arēnas Rīga C sektora – 1.00€/h)



Pasākumu atbalsta Arēna RīgaEuroParkYoungtimercar.euVileviAuto HronikaKrownRedBullKGKSigulda AdventuresRīgas MotormuzejsErgoWhatCar.lv un Pony&Smith

Previous articleV16 pirms 90 gadiem
Next articleKarloss Saincs triumfē Dakāras rallijā